Comptelin IR-sivut

Comptel on televiestintään erikoistunut ohjelmistoyritys. Kehitämme, myymme ja toimitamme ohjelmistotuotteita ja -palveluita, jotka edistävät teleoperaattoreiden liiketoimintaa. Ohjelmistomme yhdistävät operaattoreiden asiakasjärjestelmät ja tietoliikenneverkot.

Elämä koostuu digitaalisista hetkistä.​

Digitaalisen kysynnän ja tarjonnan vetureina toimivat uuden ajan kuluttajat, henkilö- ja yritysasiakkaat, jotka viestivät miljoonien sovellusten avulla. Esineiden internet yhdistää miljardeja laitteita ja puolestaan kiihdyttää kysyntää, mikä johtaa datamäärien räjähdysmäiseen kasvuun. Tulevaisuuden mobiili- ja kiinteät verkot tarjoavat huippunopeuksia ja muuttuvat laitepohjaisista teknologioista ohjelmistoiksi. Verkkotoimenteet muuttuvat virtuaalisiksi. Kasvava monimutkaisuus kohdistaa lisää vaatimuksia palveluiden toimitusjärjestelmiin.

Comptelin missio on muuttaa tapa, jolla digitaalisiin tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää ne liiketoiminnaksi yhdistämällä kysyntä ja tarjonta.

Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi.

Comptel Oyj:n vuosikertomus 2016 on julkaistu

Vuosikertomus 2016

 

COMPTEL OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.–31.12.2016 ON
JULKAISTU

Liikevaihto ja tulos kasvoivat. Tulos per osake kasvoi 154,4 %.

 

Pörssitiedote
Esitysmateriaali (englanniksi)

PIKALINKIT

Strategia ja taloudelliset tavoitteet
Sijoittajan yhteydet
Raportit
Nokian tarjousasiakirja ja liitteet

IR-kalenteri

Comptel Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään tiistaina 4.4.2017.

Comptel Oyj julkistaa vuoden 2017 osavuosikatsauksensa seuraavasti: 


tammi - maaliskuulta perjantaina 21.04.2017

tammi - kesäkuulta tiistaina 18.7.2017

tammi - syyskuulta perjantaina 20.10.2017

Yhtiökokous

Comptel Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 4.4.2017 kello 17:00 Scandic Marina Congress Centerissä, kokoustila Fennia I, osoitteessa Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki.

 

Kutsu yhtiökokoukseen
Ilmoittautuminen

 

pörssitiedotteet