Comptelin IR-sivut

Comptel on televiestintään erikoistunut ohjelmistoyritys. Kehitämme, myymme ja toimitamme ohjelmistotuotteita ja -palveluita, jotka edistävät teleoperaattoreiden liiketoimintaa. Ohjelmistomme yhdistävät operaattoreiden asiakasjärjestelmät ja tietoliikenneverkot.

Elämä koostuu digitaalisista hetkistä.​

Digitaalisen kysynnän ja tarjonnan vetureina toimivat uuden ajan kuluttajat, henkilö- ja yritysasiakkaat, jotka viestivät miljoonien sovellusten avulla. Esineiden internet yhdistää miljardeja laitteita ja puolestaan kiihdyttää kysyntää, mikä johtaa datamäärien räjähdysmäiseen kasvuun. Tulevaisuuden mobiili- ja kiinteät verkot tarjoavat huippunopeuksia ja muuttuvat laitepohjaisista teknologioista ohjelmistoiksi. Verkkotoimenteet muuttuvat virtuaalisiksi. Kasvava monimutkaisuus kohdistaa lisää vaatimuksia palveluiden toimitusjärjestelmiin.

Comptelin missio on muuttaa tapa, jolla digitaalisiin tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää ne liiketoiminnaksi yhdistämällä kysyntä ja tarjonta.

Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi.

COMPTEL OYJ:N TAMMI-SYYSKUU KATSAUS 1.1. - 30.9.2016

Kannattavuus parani edelleen kolmannella vuosineljänneksellä. Comptel tarkentaa tulevaisuuden näkymiään.

 

Pörssitiedote
Esitysmateriaali (englanniksi)

PIKALINKIT

Vuosikertomus 2015
Strategia ja taloudelliset tavoitteet
Sijoittajan yhteydet
Raportit

IR-kalenteri

Comptel Oyj julkistaa tilinpäätöstiedotteensa vuodelta 2016 perjantaina 17.2.2017.

Comptel Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään tiistaina 4.4.2017.

Comptel Oyj julkistaa vuoden 2017 osavuosikatsauksensa seuraavasti: 
tammi - maaliskuulta perjantaina 21.04.2017

tammi - kesäkuulta tiistaina 18.7.2017

tammi - syyskuulta perjantaina 20.10.2017

 

pörssitiedotteet